Kyllä on ihanaa, kun on pakastin olemassa. Sen kun vaan ottaa jotain sieltä ja iskee pannulle ja uuniin. Ei nyt ihan niin, mutta kun on taas loppukuu ja rahnat aika vähissä, niin on mukava keksiä jotain säästökeinoja. Tänään sieltä pakastimesta löytyi valmiita seileikkeitä ja peruna-sipulisekoitusta.

Yhteistuumin Rouvan kanssa väänsimme p-s-sekoituksesta kasvispihvitaikinan ja minä sitten paistelin ne kypsiksi. Ja sitten uuniin muhimaan puoleksi tunniksi... Oli muuten helekutin hyvää. Ja saa huomenna töihin evääksi.

Kahvipannu on nyt ostettu, uusi ja toimiva. kuinkahan kauan se nyt kestää? Edellisen ostin syksyllä, kun halkesi mokoma kylmän veden vaikutuksesta. ja koko keitin on ostettu vasta reilu vuosi sitten. Tulee aika tyyriiksi, mokoma. Ostan kohta vanhanaikaisen poropannun ja keitän kahvit hellalla, prkl. Tai siis siinä pannussa...

Kyllä mie todellakin tykkään ruoanlaitosta. Se on vaan niin mukavaa olla luova jossakin asiassa. En mie käytä mitään keittokirjoja, paitsi joskus leipomisessa kyllä pitäis ehkä...

Hyvää ruokaa on muuten vaikka kuinka paljon. Parhaita niistä on ruskea kalakastike keitettyjen perunoiden kanssa  ja ehdoton ykkönen on lusikkapossu.

Jos mie sitten joskus vaikka laittaisin niiden ohjeen tänne.

Mutta nyt saunaan!