Otin tuossa yhteen juniorin kanssa. Herra oli haluamassa laskettelemaan, vaatien rahaa. Kun ei saanut, oli mennyt ja rikkonut MINUN säästölippaani. Siellä ei sattunut olemaan kuin muutama hassu euro, joten vaatimukset jatkuivat. Kun vaatimuksiin ei suostuttu, alkoi äksyily. Tavarat lensivät pöydältä lattialle ja kaikkea mahdollista kiusaa tehtiin, seiniä potkittiin...

Hetken raivottuaan nuori mies laittoi takin päälleen ja painui ulos, vaatien minua ensin etsimään avaimiaan. Olin laittamassa juuri ruokaa, joten en tullut apuihin. Kun avaimet löytyivät poistui hän ovesta. Pienen lenkin tehtyään tuli takaisin, soitti ovikelloa ja halusi sisään. Minä huutelin ikkunasta, että käyttäisi avaimiaan. Ei muuten tullut sisälle, on varmaan naapurissa nyt ja rauha maassa, toistaiseksi.

Että tämmöistä tänään.

Ai niin, mitä ruokaa tein. No, ihan tavallista lihaperunalaatikkoa, mutta ilman maitomunasekoitusta, kun ei oikein vatsa siedä tuota valkeaa nestettä. Laitoin kosteudeksi lihalientä, tulee muuten taivaallisen hyvät tuoksut just nyt!